Web Analytics

Exclusiv. Interviu cu noul lider al Sindicatului Dacia / Viorel Ungureanu: „Am înţeles că şi în luna martie producţia va fi oprită la Dacia pentru câteva zile”

de | 24.02.2021 15:04 | Actualitate, Dezvăluiri

# Bună ziua și felicitări pentru că ați fost ales noul lider al Sindicatului Autoturisme Dacia!
– Bună ziua! Mulțumesc!
# Cum e rezultatul alegerilor? Care au fost candidații și câte voturi au obținut fiecare?
– Au fost cinci candidați pentru funcția de lider de sindicat, iar rezultatul este următorul: Raluca Deliu a obținut 9 voturi, Viorel Popescu a obținut 4 voturi, Alexandru Dumitrescu a obținut două voturi, Dragoș Tudorache a obținut 15 voturi, iar eu am obținut 319 voturi.
# Când vor fi aleși viceliderii de sindicat?
– Urmează să convocăm o ședință de consiliu a sindicatului nostru pentru a stabili și viceliderii în urma unor alegeri și, de asemenea, membrii Biroului Executiv. La momentul acesta nu avem o viziune, care va fi ziua, este posibil să fie joi sau săptămâna viitoare. Conform statutului nostru, în prima ședință a Consiliului vom alege cei doi vicelideri, membrii Biroului Executiv și șefii Comisiilor de specialitate.
# Care ar fi principala direcție pe care o va urma noua conducere a Sindicatului Autoturisme Dacia?
– În primul și în primul rând, trebuie să gestionăm responsabil perioada aceasta prin care trece Dacia, vizavi de lipsa componentelor electronice. Apoi, știți și impactul pandemiei, care a avut efecte asupra noastră… Și acest lucru trebuie gestionat așa cum trebuie. Din păcate, am înțeles că și în luna martie producția va fi oprită la Dacia pentru câteva zile. Urmează să găsim soluții. Eu îmi doresc ca toată mișcarea sindicală de la Dacia și furnizorii să fie coagulată și să fim destul de vocali pentru a ne apăra interesele membrilor noștri de sindicat.

Citește și Secretarul general al ACAROM confirmă că UE va finanța drumul expres ce va lega uzina Dacia de A1

Citește și Uzina Dacia a vândut stadionul din Ştefăneşti unor oameni de afaceri din localitate

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii