Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 5.05.2022 11:42 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în aceste zile, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema „Lucian Blaga – poetul luminii”, coordonată de profesoara de limba și literatura română și engleză, poeta Raluca Hana Sandu, eveniment care va avea loc miercuri, 4 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

– Lansarea volumului de versuri cu titlul „Vals”, de Loreta Din, eveniment editorial care se va desfășura joi, 5 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Portret de autor. Proză contemporană (II). Mihai Iovănel – «Istoria Literaturii Române Contemporane 1990 – 2020»”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul și scriitoarea Mona Vâlceanu, eveniment care va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Bisericile Furnicoşi şi Valea Bradului din Mihăeşti, monumente istorice de interes naţional

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *