Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 5.05.2022 11:42 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în aceste zile, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema „Lucian Blaga – poetul luminii”, coordonată de profesoara de limba și literatura română și engleză, poeta Raluca Hana Sandu, eveniment care va avea loc miercuri, 4 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

– Lansarea volumului de versuri cu titlul „Vals”, de Loreta Din, eveniment editorial care se va desfășura joi, 5 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Portret de autor. Proză contemporană (II). Mihai Iovănel – «Istoria Literaturii Române Contemporane 1990 – 2020»”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul și scriitoarea Mona Vâlceanu, eveniment care va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Bisericile Furnicoşi şi Valea Bradului din Mihăeşti, monumente istorice de interes naţional

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed