Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 31.03.2022 12:08 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
– Dezbaterea cu tema “Creație și adolescență”, coordonată de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe eleva Alexandra Niculae, eveniment care va avea loc în 30 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital folcloric și intervenții tematice în cadrul proiectului sub genericul „De la Vâlcea la Pitești”, coordonat de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, eveniment care se va desfășura tot la 30 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Actriţa Ileana Iordache-Streinu a urcat la Cer

– Prelegerea cu tema “Democrația, cea mai bună armă în lupta contra manipulării”, susținută de jurnalistul George Smeoreanu, joi, 31 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Bilingvismul – interes și necesitate”, coordonată de scriitoarea, criticul literar și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-i invitați pe Cristina Nicolae-Miron, lector univ. dr. la Catedra de Limba și Literatura Engleză din cadrul Universității Pitești, pe Cornelia Popescu, masterand la Traductologie, și pe Alin Bucuroiu, student în anul III la Secția Engleză-Germană, eveniment care va avea loc joi, 31 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recitalul muzical intitulat “O primăvară incandescentă”, susținut de Trupa “Andrei&Adrian Tase”, vineri, 1 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Aniversarea a 104 ani de la Unirea Basarabiei cu România le oferă celor doi, tată și fiu, prilejul de a cânta «Imnul Românilor». Continuă cu «Cântecul Soldatului», o melodramă muzicală a războiului din vecinătate. Și, desigur, vor interpreta piese muzicale în ton și cu energia primăverii.

Citește și Nordul judeţului – „comoara turismului argeşean” (VI)

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *