Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 17.02.2022 12:09 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în această săptămână, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:

– Prelegerea cu tema “Idila”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 16 februarie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema “Robotica – un joc didactic”, coordonată de scriitoarea și criticul literar Magda Grigore, avându-i invitați pe profesoara de informatică Paula Cioară, director adjunct la Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” din Pitești, și pe elevii Albert Andrei Comănescu și Luca Ioan Tănăsescu, miercuri, 16 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă – premiate de Centrul Cultural Mioveni

– Dezbaterea cu tema “Val Dobrin”, coordonată de scriitorul Jean Dumitrașcu, eveniment care se va desfășura joi, 17 februarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema “Omenia”, având ca invitat pe medicul farmacist Mariuța Șucu Vlădău din Câmpulung, colecționară de artă populară, eveniment care va avea loc joi, 17 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Învățarea din perspectiva inteligențelor multiple”, coordonată de învățătoarea Marioara Frangulea, joi, 17 februarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Curs gratuit şi premiat de scriere creativă, la Centrul Cultural Piteşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *