Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 10.02.2022 12:34 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în această săptămână, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:
– Prelegerea cu tema “Poezie, proză și teatru scurt (I)”, susținută de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 9 februarie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Citește și Dinu Lipatti – omul cel bun al neamului românesc

– Prelegerea cu tema “365 ani de la moartea Doamnei Bălașa”, susținută de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, miercuri, 9 februarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Lansarea volumului de poezie și proză “Gânduri de iubire (Misterele iubirii)”, de către poetul Stelian Necșoi, miercuri, 9 februarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Pentru a fi sănătoși nu este necesar să ne îmbolnăvim!”, coordonată de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe psihologul Ileana Amaximoaie, eveniment care se va desfășura joi, 10 februarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recitalul muzical cu tema “Dragostea reflectată în muzica pop-rock”, oferit de Trupa “Andrei&Adrian Tase”, vineri, 11 februarie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Când spui Piteşti, la ce te gândeşti mai întâi?

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *