Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 17.09.2020 13:08 | Cultură

Centrul Cultural Pitești pregătește pentru perioada 14 – 18 septembrie noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite exclusiv online pe pagina de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema ”Sfântul Voievod Neagoe Basarab, Domn al Culturii, Spiritualității și Prinț al Păcii”, de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești.
# Prelegerea cu tema ”Pentru întreaga seminție românescă”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, având-o invitată pe poeta Doina Gabriela Panaete.
# Dialogul cu tema ”Pictorul Gheorghe Dobrică – Introspecții”, coordonat de poeta Denisa Popescu, avându-l invitat pe artistul plastic Gheorghe Dobrică.
# Prelegerea cu tema „Atașamentul și evoluția spirituală”, susținută de lector univ. dr. Lucia Neagoe, de la Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie de la Universitatea Pitești.
# Noul proiect cultural-educativ sub genericul ”Adolescență – entuziasm, libertate și înțelepciune”, coordonat de profesorul de filosofie și scriitorul George Badea.
# Prelegerea cu tema ”Terapia prin mișcare la copii”, în cadrul proiectului “Olympic Gym Pitești cu Nicoleta Andrei”, având-o invitată pe eleva Timeea Roșu, de la cursul de balet și gimnastică ritmică.
# Centrul Cultural Pitești le oferă iubitorilor de acțiuni recreative în aer liber un spectacol de muzică folk-pop și dans contemporan, care va avea loc vineri, 18 septembrie, de la ora 17.00, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Ștrand. Evenimentul va fi susținut de membri ai Grupului Folk P620, sub îndrumarea chitaristului Andrei Bulf, și de copii care urmează, în cadrul instituției, cursul de balet și gimnastică ritmică. Spectatorii vor trebui să poarte măști de protecție și să respecte distanțarea fizică, în contextul fenomenului coronavirus.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii