Web Analytics

Evenimente culturale la Centrul Cultural Piteşti

de | 8.07.2021 13:23 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 7 – 9 iulie 2021, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală:
# Prelegerea cu tema “Serbarea de la Putna (1871)”, coordonată de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care are loc miercuri, 7 iulie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Legea cauzei și a efectului”, coordonată de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, avându-l invitat pe ing. Laurențiu Pârnuță, profesor de antropologie gnostică, eveniment care are loc miercuri, 7 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „FISCA 2021”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Pasionat de şah cu Andrei Rădulescu”, acțiune coordonată de instructorul de șah Andrei Rădulescu, joi, 8 iulie, de la ora 12.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema “Relații sănătoase, relații toxice”, coordonată de profesorul de limba și literatura franceză, artistul plastic și interpretul de muzică folk-pop Stelian Necșoi, având-o invitată pe profesoara de limba și literatura franceză Laura Gabriela Nițescu. Evenimentul are loc joi, 8 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și 2 iulie 1504. A încetat din viaţă Ştefan cel Mare și Sfânt, domnul Moldovei
Citește și Mașina primită de Ceaușescu de la Șahul Iranului a fost scoasă la licitație și s-a vândut cu 95.000 de euro
 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii