Web Analytics
scris sâmbătă, 22.06.2024

EURO 2024: Străzile din Koln, pline de suporterii tricolorilor

Belgia – România e programat azi de la ora 22:00. Este al doilea meci al „tricolorilor” de la EURO 2024. După 3-0 cu Ucraina, naționala lui Edi Iordănescu și-a sporit șansele la calificarea în optimi. Belgia are 0 puncte, după înfrângerea cu Slovacia (0-1).

EURO 2024: Străzile din Koln, pline de suporterii tricolorilor

Echipa națională a României se va confrunta în această seară cu selecționata Belgiei, pe stadionul „RheinEnergieStadion” din Köln, în cel de-al doilea meci al Grupei E de la EURO 2024. Străzile din Köln sunt pline de suporteri români care cântă și dansează, pregătiți să își susțină echipa cu pasiune și entuziasm.

Citește și: Euro 2024. România – Belgia, sâmbătă, la ora 22:00. România se poate califica în optimi cu un singur punct

Echipați cu tricouri, bannere, steaguri și megafoane, fanii tricolorilor au transformat orașul într-un adevărat festival de fotbal. Atmosfera este electrizantă, iar prezența românilor este simțită peste tot. Meciul împotriva Belgiei este crucial pentru România, fiind al doilea din cele trei meciuri programate în faza grupelor și un rezultat pozitiv poate asigura locul tricolorilor mai departe în competiție.

După confruntarea cu Belgia, tricolorii vor înfrunta Slovacia în ultimul meci din grupă, programat pentru 26 iunie, la ora 19:00, în Frankfurt. În cele 12 meciuri directe între cele două naționale, tricolorii au ieșit învingători de cinci ori, au remizat de două ori și au fost învinși tot de cinci dăți.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită