Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

EURO 2024: România – Ucraina 3-0, subiect de glume pe internet

România – Ucraina 3-0 este cea mai mare surpriză de până acum de la EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu a câștigat categoric pe Allianz Arena din Munchen și este la un pas de calificarea în „optimi”. Internauții s-au întrecut în glume pe rețelele de socializare.

EURO 2024: România – Ucraina 3-0, subiect de glume pe internet

Naționala României a avut parte de un debut de vis la EURO 2024, primul turneu final al „tricolorilor” după o pauză de 8 ani. Selecționata lui Edi Iordănescu s-a impus categoric în meciul cu Ucraina, scor 3-0, obținând cea mai clară victorie a „tricolorilor” din istoria de 94 de ani a turneelor finale. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș l-au învins pe Andriy Lunin, câștigător al UEFA Champions League cu Real Madrid, și au declanșat nebunia în tribune, unde suporterii „tricolorilor” au dominat fondul sonor.

Citește și: Denis Popescu şi Aissia Prisecariu s-au calificat în finale la Europenele de Natație de la Belgrad

România – Ucraina 3-0 a fost subiect de glume pe internet, ținând cont felul în care naționala lui Edi Iordănescu a reușit să se impună. Practic le-am băgat în poartă o rachetă Iskander, un Patriot și un borcan cu murături. (Ionuț Apahideanu) Niște putiniști. Rușine să ne fie! Slava România! (Robert Turcescu) Dacă și astea sunt glume… (Emanuel-Bogdan Bobic) Un ochi râde și celălalt râde și mai tare. (Răzvan Ioan Boanchiș)

România dă peste Belgia în următoarea etapă din faza grupelor de la EURO 2024.  Meciul are loc sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, pe RheinEnergie din Koln.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită