Web Analytics
scris marți, 02.07.2024

EURO 2024: Peste 25.000 de români vor fi în tribune la meciul cu Olanda

România joacă împotriva Olandei în optimile EURO 2024, într-un meci care va avea loc azi, la München. Doar 7.000 de bilete a primit galeria „tricolorilor”, dar reprezentanții poliției din Germania se așteaptă ca pe Allianz Arena să fie peste 25.000 de români! Aceștia și-au achiziționat cu mult înainte bilete pentru meciul de la München, de marți, chiar dacă nu știau că România se va întoarce aici.

EURO 2024: Peste 25.000 de români vor fi în tribune la meciul cu Olanda

Mii de oameni sunt deja la porțile stadionului, așteptând să li se permită accesul. Porțile se deschid cu 3 ore înainte de start, 15:00 local, 16:00 în România. În Marienplatz întâlnim și români care încearcă să profite de interesul manifestat de suporteri. Ei vând eșarfe, șepci și drapele tricolore, prețurile fiind cuprinse între 5 și 10 euro. Se scandează „Berlin, mergem la Berlin!” Pe lângă români, sunt şi mulți străini care s-au oprit să filmeze atmosfera.

Citește și: România – Olanda se joacă astăzi, de la ora 19. Cât va câștiga echipa calificată în sferturile Euro 2024

Chiar dacă au primit doar 7.000 de bilete, olandezii au reușit să cumpere mai multe tichete, iar organizatorii se așteaptă că între 10.000 și 15.000 de suporteri ai „Portocalei Mecanice” să fie prezenți pe stadion. Aceștia vor fi transportați la arenă cu autobuze speciale.

Pe langă olandezi și români, în Marienplatz întâlnim și foarte mulți austrieci, cu zecile, care au venit să spioneze următoarea adversară a reprezentativei lor, în caz că Sabitzer și compania vor trece astăzi de Turcia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită