Web Analytics
scris duminică, 10.09.2023

Euro 2024: Kosovo speră la victorie în partida de pe Arena Națională

Kosovo a remizat sâmbătă seară împotriva Elveției, scor 2-2 și are în continuare șanse matematice la calificarea în grupele principale ale UEFA EURO 2024. Rezultatul nesperat le-a dat încredere kosovarilor, care vin în România cu moralul ridicat. Pe de altă parte, naționala României are emoții. Sâmbătă seara, pe Arena Națională, a remizat cu Israelul, care se află la un singur punct în spatele României.

Euro 2024: Kosovo speră la victorie în partida de pe Arena Națională

Citește și: România a terminat la egalitate meciul cu Israel în preliminariile Euro 2024


„Sunt cea mai fericită persoană pentru debut. A fost o plăcere deosebită. Sper să continuăm cât mai bine. A fost un pic dificil în fața tuturor acestor fani. Mă bucur pentru remiza de la final. Poate că am luat un punct prea mare. Sper să obținem trei puncte în următoarele meciuri. Sper că următoarea victorie va fi în România.” a declarat Manisa Kroenica după primul său meci la națională, conform gazetaexpress.com
România va primi marți, 12 septembrie, de la ora 21.45, vizita naționalei Kosovo pe Arena Națională. Tricolorii se află în acest moment pe locul al doilea al grupei I, cu 9 puncte, în timp ce Kosovo se află pe locul al 4-lea cu 4 puncte din 5 meciuri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită