Web Analytics
scris duminică, 23.06.2024

EURO 2024. Eșec pentru „tricolori”. România – Belgia 0-2

Belgia a învins România în al doilea meci de la EURO 2024 cu 2-0, temperând entuziasmul „tricolorilor”. Venită după 3-0 cu Ucraina, naționala lui Edi Iordănescu nu a putut rezista unui adversar mult mai tare, care-și juca rămânerea la EURO. România rămâne cu 3 puncte în grupă și încă are șanse la calificarea în optimi

EURO 2024. Eșec pentru „tricolori”. România – Belgia 0-2

Într-o atmosferă spectaculoasă creată de cei aproape 30.000 de fani români, meciul a început șocant pentru „tricolori”. Nicușor Bancu a pierdut mingea la 40 de metri de poartă, pe construcție, iar belgienii au profitat imediat. Au mutat balonul pe partea opusă la Doku, care a trimis mingea în careu. Acolo a preluat-o Lukaku, cu spatele la poartă, și l-a servit excelent pe Tielemans. Nemarcat, acesta a tras perfect de la 20 metri și l-a învins pe Niță. Era minutul 2 și deja era 1-0.  Imediat după gol, România putea să egaleze. În minutul 4, Drăgușin a reluat cu capul, dar Casteels a plonjat și a respins în corner, de sub bară. Apoi, belgienii au pus stăpânire pe joc, însă portarul Niță a fost pe fază  și a reușit ca scorul să nu ia proporții.

Citește și: Câți bani câștigă România la Euro 2024

În a doua repriză, românii au fost mai activi, având câteva șanse de a egala. Până în min 65 când Lukaku marchează, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 68, România a avut cea mai mare ocazie a sa. Dennis Man a scăpat singur spre poartă, dar l-a luat la țintă pe Casteels, din 7 metri! Tot belgienii sunt cei care marchează, în min 80.  S-a terminat 2-0 pentru Belgia, iar România încă nu sărbătorește calificarea în optimi. Urmează meciul cu Slovacia, care speră și ea la calificare.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca de obicei,români sunt niste clovni, iar maimutoiul este,băiețelul pupatorului de icoane, Edy Iordănescu.Romania va terrmina pe locul 4,fiindcă ln felul în carer jucat cu Belgia,o va lua la mui e de la slovaci.Ce v-ați vazut calificați,băieți?Nu prea cred.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită