Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

Eugen Neagoe, mesaj pentru FC Argeș: „Îi doresc să revină acolo unde merită, în Liga I”

Rămas liber de contract în luna mai, după despărțirea de FC Argeș, Eugen Neagoe a luat o decizie radicală în privința carierei de antrenor. A decis că nu va mai antrena la liga a doua și așteaptă oferte din SuperLiga României.

Eugen Neagoe, mesaj pentru FC Argeș: „Îi doresc să revină acolo unde merită, în Liga I”

Mai mult, contactat telefonic, fostul tehnician al piteștenilor a dorit să transmită, prin intermediul nostrum, un mesaj jucătorilor, oficialilor clubului din Trivale, dar și  suporterilor acestei grupări.

Citește și: Gheorghe Cristian, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la FC Argeş: „Dacă nu se poate anul acesta, la anul clar trebuie să avem promovare în Liga I”

„Nu am resentimente, urmăresc cu interes jocurile echipei FC Argeș și îi țin pumnii. Sper să revină acolo unde merită, adică în Liga I. Nu sunt certat cu nimeni de acolo, viața este imprevizibilă, iar eu consider că am făcut tot ceea ce a depins de mine. Nu-mi reproșez nimic. Îmi amintesc cu plăcere de vremurile când eram jucător la Craiova și ne duelam  cu FC Argeș. Erau partide foarte disputate, nu puteai ghici dinainte scorul final, orice se putea întâmpla. La Universitatea Craiova, pe vremea aceea, eram eu, dar și legendarii Lung, Negrilă, Tilihoi, Irimescu. Piteștul avea, de asemenea, jucători emblematici, cum ar fi Cristian, Telu Stancu, Stelică Badea, Eduard Augustin  etc.  Meciurile erau tot timpul pe muchie de cuțit, era o plăcere să vezi evoluând  atâția  jucători  care au scris pagini frumoase din istoria fotbalului românesc. Toți suspină după vremurile de  odinioară.  Nimic nu este imposibil. Pot reveni acele vremuri, chiar dacă societatea s-a schimbat radical.  Cu multă muncă, implicare,  susținere și dăruire, însă din partea tuturor, Piteștiul pote reveni în frunte. Le țin pumnii piteștenilor și le transmit toate cele bune.  Suporterii din Pitești merită să vadă fotbal de calitate în orașul lor,  iubesc și cunosc foarte bine fenomenul”, ne-a declarat Eugen Neagoe.

Citește și: Spectacol auto în Argeș – Carpați Retro Rally. O Dacia 1100 din 1968, prima la start

Neagoe, care  a împlinit recent vârsta de 57 de ani, a fost tot timpul susținut de către sponsorul argeșenilor, Viorel  Tudose. Atunci când tehnicianul a plecat de la FC Argeș, acesta a menționat că antrenorul este valoros și nu merită să se lupte pentru promovare cu FC Argeș. „Eu l-am susținut pe Eugen Neagoe și îmi pare rău că nu a reușit la noi. Însă, poate că nici el nu își mai dorea să se facă de râs la FC Argeș, pentru că sezonul ăsta a fost un adevărat calvar pentru FC Argeș și trebuie să spunem mersi că am rămas în Liga 2 și nu ne-am trezit prin Liga 3. Eu nu l-am adus pe Neagoe la FC Argeș ca să îl pun într-o postură atât de jenantă. Și am simțit clar  că nici el nu mai voia să se facă de râs. Neagoe nu e un antrenor care să se bată cu FC Argeș pentru menținerea în Liga 2.”, a spus Viorel Tudose.

Neagoe a fost antrenorul celor de la FC Argeș din octombrie 2023 până în luma mai a acestui an.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...