Web Analytics

Ene Florea: ”Se lucrează foarte greu cu distribuitorul de gaze din județ”

de | 24.02.2017 09:50 | Politica si Administratie

colegiu eneLa ședința Colegiului prefectural din această lună au fost luate în discuție mai multe subiecte de interes pentru unitățile administrativ teritoriale din județul Argeș.

Astfel, s-a cerut ca primarii să sprijine fermierii și APIA pentru respectarea programului de plăți în agricultură, s-a ridicat problema legată de sursa de finanțare în ceea ce privește Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, care trebuie, conform legii, dotat cu o autospecială la 2.000 de locuitori, s-a dezbătut, de asemenea, colectarea selectivă a gunoiului și s-a anunțat faptul că la sfârșitul lunii martie va fi aprobat bugetul pe anul 2017, prioritatea Consiliului Județean fiind cofinanțarea studiului de fezabilitate pentru proiectele de apă și canalizare.

Printre problemele ridicate de primarii argeșeni s-a numărat și cea a primarului Ene Florea de la Moșoaia, care a ținut să precizeze că se lucrează foarte greu cu distribuitorul de gaze din județ.

”Dle președinte vă rog să urgentați o întâlnire cu reprezentanții distribuitorului de gaze din județ și cu cei de la ANRE pentru că se lucrează foarte greu cu aceștia, iar eu am la Moșoaia în derulare proiecte foarte importante pentru comunitate. Nu se poate ca unii să dea vina pe ceilalți și tot așa…”, a spus primarul Ene Florea.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole