Emil Teodorescu- ”Fachirul” va fi înmormântat în comuna Albeștii de Argeș

de | 1.03.2018 | Actualitate

fachirul albestiEmil Teodorescu- ”Fachirul”, cel mai longeviv secretar cu agricultura din anii optzeci va fi înmormântat în comuna Albeștii de Argeș, vineri, 2 martie 2018.

”Cu durere în suflet, vineri, 2 martie 2018, în comuna Albeștii de Argeș, începând cu ora 12:30, îl voi conduce pe tatăl meu pe ultimul drum.
Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace!” a postat pe facebook fostul deputat Cătălin Teodorescu.

Lui Emil Teodorescu i se spunea ”Fachirul” și a fost cel mai longeviv secretar cu agricultura în anii optzeci. Teodorescu a mai fost și directorul IAS Râmnicu-Vâlcea înainte de 1989.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I
Rezultatele etapei a 17-a şi clasamentul din Liga I

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele din etapa a 17-a din Liga 1 și clasamentul actualizat: Rezultatele: Vineri Dinamo - U Craiova 1948 0-0 Sâmbătă Sepsi - Chindia 0-0UTA Ara - FC Argeș 0-1Rapid - CS Mioveni 1-1 Duminică FC Botoșani - FC Voluntari...

Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania
Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania

Primul caz al variantei Omicron a coronavirusului, care se răspândeşte în întreaga lume şi ce provoacă un val de panică, a fost depistat în Spania, a anunţat, luni, un spital din Madrid, citat de France Presse. Autorităţile sanitare din regiunea Madrid au declarat...