Web Analytics
scris vineri, 12.07.2024

Elevii echipei de Robotică TechnoZ vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Grecia

Tehnologia viitorului în construcții va veni din Argeș! Elevii echipei de Robotică TechnoZ vor reprezenta țara noastră la Campionatul Mondial din Grecia. TechnoZ devine, astfel, echipa națională a României.

Elevii echipei de Robotică TechnoZ vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Grecia

Cei 15 elevi din echipa principală și 30 de elevi din echipa extinsă,toți cu vârste de la 15 ani la 18 ani, au realizat un roboțel care colectează pixeli de pe suprafață plană și îi depozitează pe suprafață înclinată.

Citeste și Rezultatele finale la Bac 2024, după contestații, au fost publicate pe edu.ro. Notele pe județe

La etapa națională au participat în alianță cu alte două echipe. Au muncit mult și au obținut un rezultat pe măsura ambiției lor. Elevii spun că tehnologia elaborată de ei va putea fi folosită în construcții. Poate fi sistemul viitorului pentru a placa, de exemplu, clădiri înclinate până la 70 de grade.

„În toamnă, vor merge în Grecia! Sunt foarte mândru de ei! Le urez mult succes și rezultate pe măsura muncii lor!” a declarat prefectul Dragoș Predescu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Este extraordinar că elevii echipei de Robotică TechnoZ vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Grecia! Mă întreb cum vor evolua aceste tehnologii în viitor și ce impact vor avea asupra industriei construcțiilor. Va deveni robotul lor un standard în acest domeniu? De asemenea, cum ar putea aceste competiții internaționale să inspire și alți tineri să se implice în domeniul roboticii și al tehnologiei? Succes echipei TechnoZ!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...