Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Elena Udrea ar putea fi eliberată din închisoare. Decizia va fi definitivă

Elena Udrea ar putea să își recapete libertatea dacă Instanța Supremă va decide astăzi în favoarea cererii de revizuire a pedepsei sale în dosarul Gala Bute. Fostul ministru a depus această solicitare în speranța unei hotărâri care să o elibereze din penitenciar, unde a executat deja o treime din condamnare.

Elena Udrea ar putea fi eliberată din închisoare. Decizia va fi definitivă

Citește și: A murit Valentin Samungi, campion mondial la handbal în 1970

Decizia pe care o vor lua judecătorii va fi definitivă, astfel că Udrea ar putea părăsi în curând închisoarea dacă instanța îi acceptă cererea.

Un complet de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție urmează să decidă luni, 16 septembrie asupra cererii de revizuire depuse de Elena Udrea în dosarul Gala Bute. Această cerere vine ca urmare a unor informații furnizate de un document emis de SRI, care sugerează că fostul ministru ar fi fost anchetată pe baza unor denunțuri false, ceea ce ar putea schimba cursul dosarului său.

În cazul în care instanța va admite revizuirea, Elena Udrea ar putea fi eliberată din Penitenciarul Târgșor, unde își execută pedeapsa. Aceasta ar reprezenta o schimbare majoră în situația sa juridică, după ce a fost închisă în urma condamnării în celebrul dosar legat de organizarea galei de box.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...