Web Analytics
scris marți, 04.06.2024

Elena Udrea a scăpat definitiv de acuzaţiile din Dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a scăpat definitiv de Dosarul Hidroelectrica, în care era acuzată că a primit echivalentul a aproape cinci milioane de dolari mită, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea de repunere a cauzei pe rol. Magistraţii au respins şi apelul depus de Udrea, ceea ce înseamnă că trebuie să plătească prejudiciul din dosar, respectiv 3,5 milioane de euro.

Elena Udrea a scăpat definitiv de acuzaţiile din Dosarul Hidroelectrica

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

”Respinge cererea de repunere pe rol a cauzei formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. În baza art. 421 alin. (1) pct. 2 lit. b) din Codul de procedură penală respinge, ca nefondate, apelurile declarate Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi de inculpata Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei penale nr. 66/F din data de 11.04.2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a I-a Penală, în dosarul nr. 3650/2/2019”, se arată în minuta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

Instanţa a luat act de retragerea apelului declarat de Bobby Păunescu împotriva aceleiaşi sentinţe penale. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...