Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

Elena Lasconi va fi candidatul USR pentru președinția României

Elena Lasconi a fost aleasă, sâmbătă, candidatul USR pentru președinția României. Ea a fost preferată de aproape 95% dintre cei prezenți la congresul partidului.

Elena Lasconi va fi candidatul USR pentru președinția României

La congresul USR de sâmbătă, au fost 581 de buletine de vot utilizate, din care 18 buletine nule și 563 valabil exprimate. Elena Lasconi, aleasă recent președinte al USR, a primit 531 de voturi, adică 94,31%, urmată de Octavian Berceanu cu 25 de voturi și Dumitru Stanca – 7 voturi.

„Fac apel la partidele de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR. Spun asta pentru că singura prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ciucă este militar de carieră, este un om cumsecade. Aş vrea să cântărească bine ceea ce se întâmplă cu PSD în ţară şi dacă nu vrea ca PSD să ajungă la Cotroceni, să vină să susţină un proiect de dreapta. Următoarea întâlnire va fi o întâlnire tete-a-tete cu domnul general Ciucă. Sunt omul dialogului”, a afirmat Lasconi, la congresul USR, potrivit News.ro. Ea a mai spus că „noi nu o să impunem de la centru alianţe, fără a discuta cu colegii noştri din filiale, pentru am avut o experienţă neplăcută la alegerile comasate”.

Citește și: Elena Lasconi: „România nu este o ţară săracă, România este o ţară sărăcită”

Ea a precizat că doreşte să creeze o mişcare, să continue ceea ce românii au început în 1989. „Vin către voi, nu ca să conduc un partid, vin către voi să creez o mişcare, să continuăm ce-am început în 1989, să deschidem cuşca în care am fost închişi atâta vreme. Nu am venit aici ca să ţin speranţa în viaţă, nu sunt aici să vă zic să răbdaţi, să aveţi răbdare. Sunt aici să vă zic gata, fraţilor, haideţi la luptă. Momentul schimbării este acum. Politicienii care ne conduc astăzi se tem de noi. Le e frică de puterea poporului că noi, cei mulţi, ne vom uni şi îi vom da jos. Singurii care putem schimba ceva sunteţi voi, poporul român. Singurii care pot decide cum se va scrie istoria ţării noastre suntem noi”, a explicat preşedintele USR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită