Web Analytics

Elena Lasconi: „PSD a paralizat activitatea Spitalului Municipal Câmpulung”

de | 25.01.2022 16:59 | Actualitate

După ce un medic anestezit de la Spitalul Municipal Câmpulung a fost transferat la secția ATI a SJU Pitești, primarul de la Câmpulung se arată deranjat de situația de față. Elena Lasconi spune că din această cauză, la spitalul din municipiu nu se mai pot realiza intervenții care necesită anestezie.

„În încercarea disperată de a salva Spitalul Mioveni s-au sacrificat două spitale: cel din Curtea de Argeș și Câmpulung.

Citește și:Elena Lasconi a reprezentat câmpulungencele la o conferință dedicată puterii femeilor

Începând de astăzi nu mai putem asigura nicio intervenție chirurgicală, nașteri, nimic care necesită anestezie. Subliniez faptul că, Spitalul din Câmpulung este sigurul din Argeș în care se asigură nașterile Covid prin Ordin de Ministru. După ce, prefectul a decis la presiunile PSD, detașarea fără acord a unui anestezist de la Câmpulung am mai rămas cu un medic cu probleme de sănătate, dispus să vină de acasă pentru urgențe majore.

Astăzi a intrat în izolare iar noi am rămas “în aer”. Fac din nou apel la înțelepciunea Prefectului și CJSU Argeș pentru a nu lăsa peste 120 de mii de musceleni fără asistență medicală! O să trimit oficial o adresă către Ministerul Sănătății și Președinție pentru că mie nu îmi vine să cred că ministrul și președintele știu ce abuzuri sunt în Argeș.

Citește și: Elena Lasconi, primarul Câmpulungului, a fost copilotul campionului Mihai Leu, într-o probă de recunoaștere

Dacă știu și acceptă o asemenea situație e grav. Nu se mai respectă dreptul la sănătate consimțit de Constituția României. Asta înseamnă că un drept fundamental al omului este încălcat. Dacă lucrurile rămân cum dictează PSD o să ajungem la Curtea Europeană a Drepturilor Omului și voi asigura sprijin tuturor muscelenilor cărora nu li s-au asigurat servicii medicale, inclusiv obținerea de despăgubiri.”, a postat edilul de la Câmpulung pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii