Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Elena Lasconi, felicitată de Nicolae Ciucă după ce a fost aleasă șefă USR

Liderul USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că a fost sunată de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, pentru a fi felicitată după alegerea sa în funcţia de preşedinte al USR.

Elena Lasconi, felicitată de Nicolae Ciucă după ce a fost aleasă șefă USR

„Da, m-a sunat domnul general Ciucă şi m-a felicitat şi i-am mulţumit foarte mult, doreşte să vorbim, o să vorbim, sunt om al dialogului, dar eu decizii nu o să iau de una singură, pentru că aia înseamnă să fii dictator şi nu lider. O să iau doar după ce mă voi consulta cu colegii din Comitetul naţional şi Comitetul politic, din care fac parte aleşii USR-ului şi bineînţeles că şi cu colegii mei din filiale. Pentru că noi tocmai am ieşit dintr-o campanie electorală şi dintr-o perioadă grea pentru mulţi colegi din filiale”, a spus Lasconi, la Digi 24.

Citește și: Sofer sârb s-a prăbușit într-o râpă la Drăganu. Tirul pe care îl conducea a luat foc

Ea a caracterizat gestul lui Nicolae Ciucă drept politicos. Lasconi a mai adăugat că alianţa „forţată” cu Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Dreptei a creat mai multe nemulţumiri. „Nu i-am pus cruce, a fost o alianţă doar pentru locale şi europarlamentare. Deci era valabilă doar pentru locale şi europarlamentare, noi nu mai suntem în alianţă, nu că i-am pus eu cruce. Eu o să fiu întotdeauna în dialog cu ei, cu toţi cei care se consideră că au valori de dreapta”, a precizat Lasconi. Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a câştigat competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România. Elena Lasconi a fost sunată și de Marcel Ciolacu, conform Antena

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită