Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Elena Lasconi anunță că Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale

Candidatul USR la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi, a anunțat sâmbătă pa pagina ei de Facebook  că primarul Capitalei și fondatorul USR, Nicușor Dan, ar fi semnat pe listele necesare înregistrării candidaturii.

Elena Lasconi anunță că Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale

”Mulțumesc, Nicușor Dan, pentru semnătura pe care mi-ai acordat-o! Și cu ajutorul acestei semnături vom putea arăta cum trebuie să fie următorul președinte al României, dar și ce propunem ca țara asta să aibă o guvernare de dreapta care să lucreze pentru cetățean și nu să pună cetățeanul să muncească doar pentru confortul unora. Nicușor Dan nu este pentru mine doar fondatorul USR, doar un primar performant, care în ciuda multiplelor atacuri își face treaba cu multă dedicare, ci și omul care gândește la fel ca mine: dacă vrei să schimbi ceva, nu trebuie să lupți împotriva a ceva, ci pentru ceva”, a scris Lasconi pe Facebook.

Citește și: Încă o premieră pentru Elena Lasconi! Parchetul European anchetează „conduite infracţionale” la un proiect UE derulat la Primăria Câmpulung

În luna iunie, primarul Nicușor Dan declara că nu o cunoaște pe Elena Lasconi, dar își propunea să stabilească o întâlnire pentru a-i vedea planurile de viitor legate de USR și colaborarea partidului cu Primăria Capitalei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...