Web Analytics
scris sâmbătă, 22.06.2024

Elena Lasconi anunţă că, dacă va fi aleasă preşedinte al USR, din echipa sa nu vor face parte Cătălin Drulă, Dan Barna şi nici Ionuţ Moşteanu

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, anunţă că, dacă va fi aleasă preşedinte al USR, vrea să aducă alături de ea, în echipa internă, inclusiv oameni care nu au fost „în prim plan” în politica USR. Lasconi mărturiseşte că nu îi doreşte alături de ea pe Cătălin Drulă, Dan Barna şi nici pe Ionuţ Moşteanu. Despre Cristian Ghinea a afirmat că „este unul dintre cei care au contribuit masiv la dezastrul” legat de rezultatul electoral al USR, potrivit News.ro. 

Elena Lasconi anunţă că, dacă va fi aleasă preşedinte al USR, din echipa sa nu vor face parte Cătălin Drulă, Dan Barna şi nici Ionuţ Moşteanu

Citește și Asociaţia „Tales of Angels”, invitată la Ziua Republicii Italia

Întrebată, în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă pe Prima Tv cine va face parte din echipa sa dacă va fi aleasă preşedinte al USR, Elena Lasconi a răspuns că „este posibil” ca printre membrii viitoarei sale echipe ca preşedinte de partid să se numere Claudiu Năsui, Raluca Prună, Lucian Stanciu-Viziteu. 

„Încă nu am definitivat (lista cu echipa de conducere – n.r.). O să fie şi persoane care nu au fost în prim plan, din ţară. Oricum, eu îmi doresc foarte-foarte mult, în momentul în care o să ajung preşedintele USR, să dăm mai multă putere filialelor din ţară”, declară Elena Lasconi. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită