Web Analytics

Egal acasă pentru FC Argeș, egal în deplasare pentru CS Mioveni

de | 14.10.2017 13:04 | Actualitate

meciuriÎn etapa cu numărul 12 a Ligii secunde la fotbal FC Argeș a întâlnit acasă pe Academica Clinceni, iar CS Mioveni a jucat în deplasare la Dacia Unirea Brăila. Ambele formații argeșene au terminat la egalitate, FC Argeș, acasă, scor 1-1, iar CS Mioveni, în deplasare, scor 2-2.

 

În Trivale, FC Argeș putea câștiga lejer, mai ales în partea a doua a jocului, atunci când alb-violeții au ratat mai multe ocazii clare de gol. Însă, s-a terminat 1-1, după ce în minutul 25 pe contraatac, Constantinescu pătrunde în careu, îi pasează lui Văduva, care şutează la poartă, Şerbănică respinge, iar arbitrul consideră henţ şi dictează lovitură liberă de la 11 metri. Marian Constantinescu transformă lovitura de pedeapsă şi aduce Clinceniul în avantaj.

A venit și minutul 52, când Robert Grecu bate în careu o lovitură liberă de la 25 de metri, Andrei Panait trimite cu capul, mingea e deviată de Cristian Balgiu şi intră în propria poartă.

La Brăila, Mioveniul revine de la 2-0 pentru echipa gazdă, după ce în minutul 67 Ţicrea îl faultează în careu pe Rădescu, iar Roberto Ayza transformă penalty-ul cu un şut în vinclu. În minutul 76, la 10 minute după ce a intrat pe teren, Daniel Ene a primit mingea în careu şi a şutat pe lângă portar, aducând egalarea și scorul final.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii