Web Analytics
scris joi, 21.09.2023

Echipa PSD a fost la ziua comunei Rociu

La Rociu a fost sărbătorită ziua comunei, duminică, 17 septembrie, în incinta Târgului Săptămânal. Primarul Victor Mihai Bălășoiu și echipa sa au acordat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi tinerilor din localitate care au devenit majori. Gospodarii din Rociu, și nu numai, au fost prezenți în număr mare la momentele artistice pregătite de administrația comunei. În mijlocul acestora s-a aflat, ca de fiecare dată, și o echipă a PSD Argeș condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Echipa PSD a fost la ziua comunei Rociu

Din echipa PSD au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru Bughiu, primarii Ion Dumitru – Albota, Nicolae Pană – Coșești, Cornel Petrică – Rătești, Florin Dumitru – Teiu, Constantin Alexandru – Negrași, Ion Gârleanu – Bogați, Iulian Miu – Ungheni, viceprimarul Dani Stancu – Costești, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Marius Pârvu, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner, Cristi Funie și Ghiorghe Vătășescu. „Felicitări primarului Victor Mihai Bălășoiu și echipei sale! La mulți ani, Rociu!”, a transmis PSD Argeș.

De la eveniment nu putea lipsi deputatul Aurel Bălășoiu, fost primar și secretar al comunei ani îndelungați. De fapt, omul care a pus comuna Rociu pe harta administrației locale din Argeș, dar și din țară. În calitate de deputat și reprezentant al Argeșului, dar și al rocenilor, deputatul Bălășoiu a avut o serie de inițiative parlamentare de impact, precum reabilitarea Gării din Costești sau alocarea de fonduri pentru refacerea sediului Vămii Pitești. La ziua comunei Rociu, alături de fiul său, care este primar, deputatul Bălășoiu a socializat și empatizat cu consătenii săi care îl sprijină necondiționat în toată activitatea parlamentară.

Citește și La iniţiativa grupului PSD Argeş din Camera Deputaţilor, se reducevârsta standard de pensionare pentru argeşenii din zona Piteşti!

Citește și Ovidiu Puiu (PSD Argeș): “Miza rămâne aceea de a repune educația pe baze solide”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită