Web Analytics
scris luni, 01.07.2024

Echipa Moraru & Buzdugan ajunge la Pitești pentru meciul România – Olanda

„Aventurierii Morning ZU” vor fi marți, 2 iulie, în Piața Primăriei, unde vor strânge galeria pentru România. Echipa Moraru & Buzdugan ajunge la Pitești pentru meciul România – Olanda, după ce a urmărit, cu fanii în stradă, meciurile naționalei la Brașov, Baia Mare și Galați!  „Așadar, marți, 2 iulie, de la ora 19:00, în Piața Primăriei din Pitești, urmărim meciul optimilor de finală împreună! După încheierea meciului, vom cânta și vom dansa pe #MuzicaAia pentru echipa națională, pentru curajul de a-și înfrunta adversara pe teren”, transmit simpaticii oameni de radio. „Băieți, suntem cu toată inima alături de voi! Luptăm împreună cu voi pentru victorie!” – Moraru & Buzdugan, Radio ZU.

Echipa Moraru & Buzdugan ajunge la Pitești pentru meciul România – Olanda

Marți, ora 19:00, România și Olanda se vor înfrunta la Munchen pentru un loc în sferturile Euro 2024. România a câștigat grupa E, cu 4 puncte, după 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia. Olanda a încheiat grupa D pe locul 3, tot cu 4 puncte. Rezultatele batavilor au fost 2-1 cu Polonia, 0-0 Cu Franța și 2-3 cu Austria.

Citește și: EURO 2024. Campioana europeană en-titre a fost eliminată

Misiunea „tricolorilor” nu se anunță deloc facilă, mai ales dacă ne raportăm la numele din lotul Olandei și la istoricul duelurilor directe. România și Olanda s-au mai înfruntat de 14 ori, olandezii câștigând 10 dintre confruntări. „Tricolorii” s-au impus o singură dată, 1-0, și au înscris în total numai 3 goluri în cele 14 partide contra „Portocalei mecanice”. De cealaltă parte, batavii au punctat de 29 de ori! Unica victorie „tricoloră” a venit în octombrie 2007, în calificările pentru Euro 2008, la Constanța. Dorin Goian, în minutul 71, a înscris unicul gol al acelei partide. În tur, „tricolorii” conduși de Victor Pițurcă remizaseră la Rotterdam, 0-0.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită