Web Analytics

Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni, prima partidă la ”Cupa A.O.R”

de | 20.04.2017 07:42 | Sport

minifotbal mioveniVineri, 21 aprilie, se va da startul celei de-a II-a ediții a Cupei “Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal”, competiție care se desfășoară la nivel naţional.

Astfel, în prima zi a competiției, echipa de fotbal formată din angajați ai primăriei Mioveni va disputa prima partidă din grupă, contra echipei primăriei din orașul Bolintin-Vale.

Echipa Primăriei va juca pe teren propriu, meciul de minifotbal urmând să se dispute pe terenul sintetic acoperit – La Balon, de lângă Şcoala Gimnazială George Topârceanu din Mioveni, la ora 16.00.

Competiţia se va desfăşura folosind principiul teritorialității, meciurile fiind organizate mai întâi pe șapte regiuni, tur – retur. Echipa Primăriei oraşului Mioveni face parte din a treia regiune, unde s-au înscris 9 oraşe, respectiv Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni, Băicoi, Răcari, Topoloveni, Bolintin-Vale și Mioveni.

La turneul final se vor califica 8 echipe din cele șapte regiuni ale țării, împărțite în 2 grupe de către 4, iar primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi mare.

Cupa Asociaţia Oraşelor din România este organizată pentru angajaţii primăriilor şi a personalului din serviciile publice locale şi este dotată cu premii în bani și echipamente sportive, oferite de către organizatori. Competiția se va încheia în luna iunie.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole