Web Analytics

Echipa argeșeană DTO Rally ia startul în Tess Rally Brașov

de | 23.03.2021 12:48 | Actualitate

 

Vicecampioană în 2020, DTO Rally debutează în noul sezon de raliuri la o cursă cu adevărat specială. Echipa argeșeană ia startul în Tess Rally Brașov, competiția programată în perioada 26-27 martie sărbătorind în 2021 ediția cu numărul 50.

Cu probe speciale noi în zona Făgăraș, programul include celebrele treceri pe ”Poiană”, traseu de legendă al raliurilor din România, dar și parcurgerea drumului dintre Săcele și Muntele Roșu, o adevărată provocare pentru echipaje.

 

Citește și Finanțe Argeș: 31 martie 2021, termen limită de depunere a cererilor pentru acordarea unor facilități fiscale

 

DTO Rally a pregătit cu seriozitate startul în anul competițional 2021, toate mașinile de concurs fiind revizuite în pauza dintre sezoane și au avut parte de îmbunătățiri. În plus, echipajele au pregătit câteva vești interesante pentru fanii motorsportului, cu o schimbare majoră de material de competiție.

Principala noutate în cadrul echipei o reprezintă trecerea echipajului Eugen Cărăgui & Robert Fus la comenzile unei mașini de clasa RC2. După multiple sezoane de luptă cu un Peugeot 208 R2, cei doi vor concura la bordul Peugeot-ului 208 R5 folosit în anii precedenți de către Cristi Dolofan.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole