Web Analytics

După stâlpul din mijlocul străzii, la Câmpulung au apărut stâlpi în mijlocul trotuarelor

de | 21.06.2018 11:07 | Politica si Administratie

7 stalp2 1249Nu, situaţiile ciudate nu au dispărut de la Câmpulung! Iar tentativa de a detrona Caracalul din postura de protagonist al localităţilor în care se răstoarnă căruţe cu proşti capătă amploare. Anul trecut am avut stâlp rămas în mijlocul unei străzi proaspăt asfaltate şi ulicioară de doi metri lăţime trasată pentru a avea două benzi… Printre altele, că au mai fost câteva. Iar anul acesta a apărut altceva!

La mijlocul lunii aprilie, primarul Câmpulungului anunţa începerea marii ofensive a lucrărilor în municipiu. Greu de enumerat, darămite de realizat, acţiunile s-au rezumat până acum la refacerea Pieţei Jurământului şi debutul proiectului de amenajare urbanistică pe una dintre străzile principale. Dincolo de faptul că se lucrează destul de încet, iar devierea circulaţiei rutiere pe alte străzi înguste provoacă avalanşă de înjurături din partea şoferilor, a apărut şi noua minune din Câmpulungul lui Liviu Ţâroiu: stâlpii din mijlocul trotuarului. Este adevărat că centrul municipiului, în zona Pieţei Centrale, este unul extrem de înghesuit, dar ideile proiectanţilor se limitează la a păstra tronsonul de alimentare cu energie electrică pe linia circulaţiei pietonale, adică pe trotuar. Un trotuar oricum prea îngust şi care-i determină pe oameni să aleagă calea rutieră.
Deocamdată nu sunt mari motive de îngrijorare, însă gândul că, în curând, vor începe lucrările de refacere a Podului din Tabaci provoacă teamă. Nu de alta, dar la ce minuni apar în Câmpulung, nu ar fi exclus ca, după refacere, calea ferată să treacă peste pod…

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii