Web Analytics

După preşedintele CJ, şi primarii recrutează angajaţi din instituţiile de forţă / Sunt la modă consilierii personali cu epoleţi

de | 5.02.2021 10:36 | Actualitate, Dezvăluiri

De când și l-a luat pe fostul șef al IPJ Argeș și al Direcției Generale Anticorupție Argeș, ne referim la comisarul-șef Dan Nicolae, pe post de consilier personal, președintele Ion Mînzînă de la Consiliul Județean a impus un nou trend: acela al angajării de consilieri personali cu expertiză din rândurile structurilor de forță ale statului.
I-a urmat imediat exemplul primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care l-a angajat pe post de consilier personal pe colonelul Ionuț Dumitru de la SRI Argeș. Al treilea consilier personal cu epoleți este comisarul-șef de poliție Mihai Dorin, fost comandant al Poliției Ștefănești, angajat de primarul Nicolae Velcea. Iar ultimul venit în acest club select al consilierilor personali este teleormăneanul Tudorel Pieleanu, fost șef al IPJ Argeș în perioada în care ministru de Interne era Carmen Dan, angajat de primarul Ion Georgescu de la Mioveni. De altfel, domnul comisar-șef Pieleanu ne-a și confirmat angajarea sa la Mioveni, începând cu data de 1 februarie.
De menționat că toți cei patru consilieri personali pe care i-am amintit sunt pensionari, fie de la MAI, fie de la SRI.
Mai trebuie spus că așteptările sunt mari în ceea ce îi privește, cel puțin pe linia de anticorupție, verificarea achizițiilor publice și întărirea disciplinei în instituții. Doar de ei depinde ca în viitor să nu se vorbească de alți sinecuriști, însă cu epoleți. Până la proba contrarie, le dorim succes!

Citește și Noul șef al Poliției Argeș, singur împotriva tuturor

Citește și Şi comisarul-şef Dan Nicolae a participat la şedinţa de constituire a CJ

 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii