Web Analytics
scris luni, 20.02.2023

După picioare, unui campion olimpic la patinaj artistic i-au fost amputate și mâinile

Roman Kostomarov, campion olimpic la patinaj artistic în 2006, trăiește o dramă continuă, scrie realitateasportiva.net. După ce, în urmă cu zece zile, medicii au decis să-i amputeze laba unui picior și o parte a călcâiului și degetele de la celălalt, medicii au fost nevoiți să-i amputeze și mâinile, din cauza unor probleme de sănătate.

După picioare, unui campion olimpic la patinaj artistic i-au fost amputate și mâinile

Citește și: Pitești. Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean a fost extinsă

Kostomarov, în vârstă de 46 de ani, care a câștigat aurul olimpic la Torino, alături de Tatiana Navka, la proba de dans, a fost internat pe 10 ianuarie, după ce a acuzat o stare de slăbiciune și dureri în piept.

Citește și: Călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, arestat pentru act sexual cu un minor

Medicii l-au diagnosticat cu sepsis și pneumonie și a fost internat la terapie intensivă și conectat la un ventilator. Sepsisul este o infecție care provoacă inflamații în corp și începe să afecteze funcția organelor. Doctorii sunt rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate și sunt preocupați de tulburările funcționale ale plămânilor și rinichilor. I-au montat un dren pentru a elibera plămânii de lichidul acumulat și se tem că rinichii ar putea ceda.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită