Web Analytics
scris miercuri, 10.03.2021

După crimă, înmormântare cu jandarmi și mascați la Stoenești

Luna trecută, un scandal a fost iscat de trei bărbați din Stoenesti, sat Bădeni, alături de alți cinci consăteni. După mai multe certuri și conflicte, una dintre victime a ajuns in comă profunda la spital, iar agresorii au fost reținuți pentru tentativa la infracțiunea cu omor.

După crimă, înmormântare cu jandarmi și mascați la Stoenești

CITEȘTE ȘI OPERAȚIE ÎN PREMIERĂ LA SPITALUL ORĂȘENESC MIOVENI

Toate eforturile medicilor au fost in zadar pentru ca pacientul nu și-a revenit. Acesta a decedat la finalul săptămânii trecute, iar duminica, 7 Martie, a fost înmormântat. Pentru ca familiile celor doua clanuri aveau o relație de rivalitate, au fost sesizate efective ale luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Detașamentul Mobil al Jandarmeriei Argeș, dar și ale poliției. Acestea au fost prezente pentru a preveni eventualele evenimente neplăcute in comuna.

CITEȘTE ȘI CNCAV va lansa o campanie pentru a rispi îngrijorările legate de vaccinuri

In urma confirmării crimei, cazul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale și Parchetul de pe lângă Trubunalul Argeș. Din primele verificări, totul ar fi pornit după ce cei cinci suspecți au atacat un autoturism in care erau ceilalți trei consăteni și au pornit scandalul.
In urma hotărârilor, vinovații au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI Tineri din comuna Rociu reținuți de polițiști

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită