Web Analytics

DTO Rally Team Pitești duce ultima luptă a sezonului la Tess Rally 2019

de | 17.10.2019 13:09 | Actualitate

Șapte din opt raliuri s-au desfășurat în sezonul 2019 în Campionatul Național de Raliuri, cu lupte strânse pe probele speciale, cu victorii și abandonuri, cu reușite și greșeli, dar cu un progres constant de-a lungul celor șase luni de competiții. Cu ultima etapă programată în acest final de săptămână, DTO Rally Team va încheia un an plin, un sezon în care a demonstrat că se poate lupta pentru titluri în toate categoriile în care cele cinci echipaje au pornit în 2019.

Tess Rally Brașov este ultima cursă a calendarului, având în program 119 kilometri cronometrați de macadam pe probe complet noi pentru toate echipajele sau care au fost parcurse în urmă cu mulți ani. Cu 8 speciale de-a lungul a două zile de concurs, competiția debutează astăzi cu startul festiv, amplasat în superba Piață a Sfatului din Brașov, acolo unde fanii vor face cunoștină cu echipajele. Vineri dimineață sunt programate testele oficiale în apropiere de localitatea Crizbav, ca mai apoi trei speciale să fie parcurse de concurenți vineri: ”Săcele”, cea mai lungă a raliului, ”Glejărie”, între localitățile Râșnov și Bran, dar și superspeciala din zona Colina din Brașov. Sâmbătă, echipajele vor ”alerga” de două ori pe ”Săcele” și ”Glejărie”, cât și o singură dată pe ”Paltin”, o probă scurtă, dar la fel de dificilă ca celelalte.

Vali Porcișteanu și Dan Dobre, cel mai rapid echipaj DTO Rally Team, vor porni în Tess Rally 2019 cu încredere și dorința unei noi lupte cu secundele. Lideri în clasamentul general fără a lua în considerare scăderea celor mai slabe două rezultate de la finalul sezonului, Vali și Dan își vor juca șansa la titlul de campion național absolut, urmând a se duela cu secundele la bordul Citroen-ului C3 R5 care a fost un partener de încredere în acest sezon lung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii