Web Analytics

DTO Rally Team continuă lupta în clasamentul echipelor din Campionatul Național de Raliuri

de | 24.09.2020 12:21 | Actualitate

 

DTO Rally Team continuă lupta în clasamentul echipelor din Campionatul Național de Raliuri Betano și revine în formulă completă la Transilvania Rally, acolo unde se va alinia la start cu 5 mașini de concurs.

Noutățile încep cu principalul echipaj al grupării: Cristi Dolofan și Petre Tobă vor concura, din nou, la bordul Citroen-ului C3 R5. A doua veste este dată de revenirea echipajului format din Bogdan și Delia Năstase, care urcă iarăși în mașina de concurs după participarea de la cursa de casă, Raliul Argeșului.

În paralel, Dorin Banciu și Ioana Stan continuă campania din 2020, în timp ce Eugen Cărăgui și Robert Fus, dar și Raul Badiu și Rareș Fetean, revin după absențele de la Raliul Iașului.

Etapele Campionatului Național de Raliuri Betano au purtat echipajele pe probe speciale de asfalt și macadam în cele patru raliuri desfășurate până în prezent în acest sezon. Deși un an cu incertitudini și multe necunoscute, sportivii din cel mai important campionat de raliuri din România au concurat în Argeș, Brașov, Harghita, Sibiu și Iași, urmând ca în acest weekend județul Cluj să fie gazda motorsportului.

Transilvania Rally are loc între 25 și 26 septembrie pe probele speciale de asfalt din Munții Apuseni, competiția de lângă Cluj-Napoca fiind cunoscută pentru traseul de concurs tehnic, rapid și foarte dificil. Cu opt probe speciale și peste 130 de kilometri cronometrați, cursa este cea mai lungă din 2020 și se desfășoară preponderent în coborâre, un factor care va spori spectaculozitatea, dar și dificultatea.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii