Web Analytics
scris duminică, 08.09.2024

Drone rusești deasupra României. Oamenii sfătuiți să se ascundă în beciuri

Alertă uriașă pe teritoriul României. Noaptea trecută, mai multe drone rusești au intrat pe teritoriul țării noastre, iar armata a ridicat de la sol avioanele F-16 pentru a interveni. Oamenii din Tulcea și Constanța au fost sfătuiți să se ascundă în beciuri.

Drone rusești deasupra României. Oamenii sfătuiți să se ascundă în beciuri

Totul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața, atunci când mai multe drone rusești au intrat în spațiul aerian românesc. Potrivit informațiilor oferite de oficialii ucraineni către instituțiile cheie din țara noastră, timp de 45 de minute au survolat aceste drone deasupra județelor Tulcea și Constanța, iar localnicii au primit mesaje Ro-Alert și au fost sfătuiți să se ascundă în beciuri pentru că exista riscul să cadă obiecte din cer.

Citește și: Generalul Radu Theodoru lansează azi, la 100 ani, o monografie a vieții și operei sale literare și social-politice

Armata Română a ridicat avioanele F-16 însă dronele nu au fost doborâte și după 40 de minute au ieșit din spațiul nostru aerian. Nu au fost înregistrate incidente și nici apeluri la 112. „Un grup de drone de atac a violat spațiul aerian al României”, au transmis pe Telegram, la ora 02:49, forțele aeriene ucrainene.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...