Web Analytics
scris luni, 30.09.2024

Droguri vândute elevilor la poarta școlii

Un dealer din Timișoara a fost arestat, după ce a vândut droguri mai multor elevi. Mașina plină de canabis a fost parcată chiar lângă o școală, pentru a-i atrage pe copii.

Droguri vândute elevilor la poarta școlii

Totul a început în urma unui apel la 112 care anunțau autoritățile că un bărbat dubios dă târcoale unei școli. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au descoperit un tânăr în vârstă de 24 de ani, care aparent locuia în autoturism după ce avusese un conflict în familie.  Polițiștii au găsit în interiorul mașinii nu mai puțin de 450g de canabis și un cântar de mici dimensiuni.  Mai mult decât atât, se pare că indivicidul comercializa drogurile chiar în apropierea școlii și chiar elevilor minori.

Citește și: Realizare uriașă! S-a semnat contractul pentru Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Premierul Ciolacul și primarul Gentea au fost prezenți 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și în cursul aceleiași zile, acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Pentru cele săvârșite, judecătorii au dispus arestarea pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită