Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Droguri „pe datorie” într-o școală din Târgovişte. 50 de lei pentru „o doză” de 3 persoane

Opt percheziţii domiciliare la persoane care comercilizau droguri de mare risc elevilor de liceu şi de şcoală generală din Târgovişte. Tinerii plăteau 50 de lei pe un gram de canabis, din care se puteau folosi 3 persoane. Dealerii vindeau droguri și „pe datorie”.

Droguri „pe datorie” într-o școală din Târgovişte. 50 de lei pentru „o doză” de 3 persoane

Citește și: Argeș. Opt suspecți de trafic de droguri, duși la audieri!


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu polițiști din cadrul SCCO Dâmbovița fac, marți, 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște și în alte 3 localități de pe raza județului Dâmbovița într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc. S-a reţinut că, în perioada august – septembrie 2023, trei persoane au comercializat, în mod repetat, pe raza municipiului Târgoviște, inclusiv către tineri din școli și licee, cantități de canabis cu suma de 50 lei pentru un gram.

Citește și: Percheziții în Argeș într-un dosar de înșelăciune. Indemnizații pentru creșterea copilului obținute ilegal


Din cercetările efectuate a mai rezultat că unul dintre făptuitori achiziționa drogul de risc „pe datorie”, iar din suma încasată după comercializare achita costul drogurilor cumpărate. La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița vor fi duse, pentru audieri, 26 de persoane.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...