Web Analytics

Dragnea a pus piciorul în prag! Deputatul Cătălin Rădulescu, suspendat șase luni din PSD

de | 6.04.2017 11:15 | Politica si Administratie

Catalin RadulescuSocial-democrații au decis, joi, 6 aprilie, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), suspendarea din PSD pe o durată de șase luni a deputatului Cătălin Rădulescu. Suspendarea din partid a venit ca urmare a afirmațiilor lansate de Cătălin Rădulescu în spațiul public că ar trage și cu pușca în cei care manifestă în Piața Victoriei împotriva guvernului.

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat anterior, pe 20 martie, printr-un comunicat de presă, că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public.

Reamintim că Parchetul General s-a sesizat din oficiu după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat într-un interviu pentru „Adevărul”: „Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare”.

De asemenea, deputatul a mai spus că are o armă AKM și că este dispus să tragă cu ea: „Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea”.

Ulterior, poliţiştii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deţine arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei.

De asemenea, IPJ Argeş a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii