Web Analytics
scris duminică, 21.07.2024

Dr. Viorel Pătraşcu îşi lansează la Piteşti a noua carte de călătorii

Editura „Paralela 45” şi dr. Viorel Pătraşcu vă invită la lansarea volumului „Sultanatul Oman – O destinaţie de poveste„, sâmbătă, 27 iulie, ora 12, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din Piteşti.

Dr. Viorel Pătraşcu îşi lansează la Piteşti a noua carte de călătorii

Citeşte şi: Istoricul Petre Popa a lăsat prin testament 10.000 de euro pentru Monumentul Eroilor din Piteşti

Este a noua carte cu itinerare de vacanţă a autorului, care conţine şi un album fotografic impresionant, realizat şi selectat de dr. Viorel Pătraşcu şi dr. Dan Popescu, nepotul domniei sale.

Noul volum conţine impresii de călătorii din Egipt, Roma (Italia), Insula Karpathos (Grecia), Ischia (Italia), Munchen (Germania), Salzburg (Austria), Sultanatul Oman (Peninsula Arabică), Edinburgh (Scoţia), Insula Limnos (Grecia), Sardinia (italia) şi Eveţia.

Călătoriile au avut loc în anii 2022 şi 2023. Iar aventua continuă.

La cabinet, pe birou, sub registrul de consultaţii am harta lumii în format mare, color. Din când în când o privesc, rememorez imagini din locurile văzute şi, mai ales, caut noi destinaţii” – scrie medicul Viorel Pătraşcu în Cuvântul Înainte al noului său volum de călătorii prin lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...