Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Dr. Viorel Pătrașcu a mai scris o carte: „Sultanatul Oman – O destinație de poveste”

Semnalăm o nouă apariție editorială. A văzut lumina tiparului, la Editura „Paralela 45”, o nouă carte de călătorii a cunoscutului medic piteștean Viorel Pătrașcu, membru al Uniunii Scriitorilor din România și colaborator al „Jurnalului de Argeș”.

Dr. Viorel Pătrașcu a mai scris o carte: „Sultanatul Oman – O destinație de poveste”

Citește și: 4 Iulie 1776: 13 colonii britanice din America de Nord semnează Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii

Este vorba despre volumul „Sultanatul Oman – O destinație de poveste”, cu itinerarii de vacanță din mai multe țări, inclusiv din Orientul Mijlociu, povestite cu har de medicul călător și ilustrate cu fotografii impresionante.

Miercuri, 3 iulie, am avut o mare bucurie: la Editura «Paralela 45» din Pitești a ieșit de sub tipar un nou volum, al nouălea al meu, cu impresii de călătorie. Primul meu volum, apărut în 2004, s-a numit «De la Erevan la Cabo da Roca».

Am avut norocul să fiu sănătos și să câștig suficient ca să pot călători în ultimii ani și astfel să-mi satisfac una dintre marile bucurii ale vieții mele, o opțiune a mea, ca în loc de alte satisfacții iluzorii, să călătoresc ca să văd lumea.

Vom transmite la timpul cuveni ziua, ora și locul unde va avea loc lansarea acestui volum” – ne-a declarat joi, 4 iunie, dr. Viorel Pătrașcu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită