Web Analytics

Dr. Tiberiu Irimia s-a vaccinat anti-Covid

de | 7.01.2021 13:25 | Actualitate

 

”Pentru că trebuie să revenim la normalitate!” a fost mesajul postat pe facebook de către medicul stomatolog Tiberiu Irimia imediat după ce s-a vaccinat anti-Covid.

Dr. Tiberiu Irimia s-a aflat la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești în luna mai a anului 2020 pe timpul stării de urgență. Acesta s-a remarcat în viaţa publică, în primul rând, ca manager al primului spital privat din judeţ ”Dr. Irimia” şi apoi în viața politică după ce a făcut pasul şi a intrat în PNL.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul medical și în managementul instituțiilor medicale, Tiberiu Irimia este director și cofondator al primului centru medical privat și al primului spital privat din județul Argeș. Doctor în Științe Medicale, și-a creat întreaga carieră prin muncă și prin dorința de a fi pe primul loc.

 

Citește și Campania de vaccinare anti-Covid merge cu motoarele turate în spitalele din Argeş

 

Tiberiu Irimia este primul cetățean care a ieșit public și s-a adresat instanței pentru a demonstra neregulile grave din cadrul Biroului de urbanism și ale arhitectului-șef din Primăria Pitești, ilegalități care au mutilat capitala județului nostru în ultimii ani.

Din dragoste pentru Pitești și pentru Pădurea Trivale, în toamna lui 2019 dr. Irimia a demarat inițiativa civică de strângere de semnături pentru blocarea defrișărilor și a stopării dezvoltărilor imobiliare din Pădurea Trivale, prin declararea acesteia drept arie naturală protejată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole