Web Analytics

Dr. Frătoaica și-a cerut scuze colegilor că a comunicat cu ei prin whatsapp-ul soției

de | 18.04.2020 08:06 | Actualitate

Aseară, dr. Gheorghe Frătoaica, noul șef  interimar al mult încercatului Spital Județean de Urgență Pitești, a admis că a greșit. Anume că a introdus în grupul operativ de whatsapp cu șefii de secție din spital numărul de telefon al soției, iar comunicarea cu aceștia despre strategia anti Covid și despre persoanele suspecte sau infectate, într-o perioadă în care în România operează starea de urgență și ordonanțele militare, s-a făcut de pe telefonul unei persoane private care nici măcar medic nu este. Vă reamintim că doctorul Frătoaica se află în izolare la domiciliu după ce a fost contact direct al chirurgului depistat pozitiv cu Covid, Felix Sârboiu, căruia i-a recoltat teste pentru analize fără să se protejeze și fără să fie echipat corespunzător! “Bună seara!

Vă trimit mai jos răspunsul meu la acuzele ce au fost aduse pentru originile adreselor folosite pentru comunicarea cu șefii de secție. Precizez că unii dintre ei m-au sunat (Dr Copciag) făcând presiuni pentru a comunica cât mai rapid cu aceștia.

Așa cum am spus în mesaj la acea oră matinală, alte mijloace tehnice nu am avut, fiind în izolare, eu nefiind adeptul nocivelor rețele de socializare”, ne-a transmis aseară, la ora 21.00, doctorul Gheorghe Frătoaica. Care ne-a pus la dispoziție (vezi captură foto) și mesajul transmis pe același grup de whasapp cu șefii de secție din Spitalul Judetean, prin care își exprimă regretul pentru incidentul pe care l-a creat. Textual, mesajul cu scuze, se prezintă așa: “ Imi exprim regretul că telefonul folosit cit și mail_ul folosit astăzi nu au fost pe numele meu sau sa ma identifice, dar am considerat ca, cunoscindu_va nu va fi o problema. fiind in izolare, fără acces la telefon am folosit rapid ce am avut la îndemînă pt a comunica. Am considerat ca conținutul celor comunicate este mai valoros, decât mijloacele folosite pt a le comunica. Mă îngrijorează concluzia la care am ajuns vis a vis de ceea ce ar trebui să fie important”.  ( Gabriel Grigore)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ” Nabadailor” nu ai ce le face … nu te-ntreaba !

  2. Daca escroci asta a ajuns șef la spital ne ia dracu pe toti