Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Două noi locuri de joacă la Pitești

Miercuri, 4 septembrie, au fost recepționate lucrările de amenajare a două noi locuri de joacă în municipiul Pitești: unul pe strada Marta Rădulescu și celălalt pe bulevardul Republicii, bloc S 9B.

Două noi locuri de joacă la Pitești

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Pitești, la locul de joacă din strada Marta Rădulescu lucrările au durat aproximativ cinci săptămâni, fiind amenajată o suprafață de 245 mp.

Citește și: Mioveni. Clase relocate temporar înainte de începerea școlii. Unde vor învăța elevii

Copiii și cetățenii din zonă se pot bucura, astfel, de un spațiu modern de recreere, dotat cu nouă echipamente de joacă diferite constructiv și funcțional, precum și cu un covor elastic de cauciuc (tartan). Valoarea lucrărilor, fără TVA, este de 605.477,65 lei – arată sursa citată.

Locul de joacă din bulevardul Republicii, bloc S 9B, a fost amenajat pe o suprafață de 209 mp, în patru săptămâni. Acesta beneficiază de aceleași facilități moderne, inclusiv nouă echipamente de joacă și un covor elastic de cauciuc pentru siguranța copiilor.

Costul lucrărilor, fără TVA, este de 362.193,83 lei, potrivit Primăriei Pitești.

Urmează finalizarea locului de joacă din Turcești! Piteștiul are 80 de asemenea spații destinate socializării copiilor, dintre care 68 în grija municipalității prin Administrația Domeniului Public” – a spus Cristian Gentea, primarul municipiului, la evenimentul de recepție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...