Web Analytics

Două noi lucrări de infrastructură finalizate de CJ Argeş

de | 15.11.2018 13:00 | Politica si Administratie

Zilele acestea, Consiliul Județean Argeș a finalizat două noi lucrări de infrastructură rutieră. Astfel, au fost încheiate lucrările la podul de la Ursoaia, din comuna Cotmeana, dar și asfaltarea a 2,7 kilometri de drum județean pe DJ 703E, Cotmeana – Poiana Lacului.
Valoarea investiției pentru noul pod construit pe DJ 704E, sat Ursoaia, comuna Cotmeana, a fost de 290.000 lei (TVA inclusă). Este vorba de un pod în lungime de 19 metri, construit pe structură tip tubosider, care a înlocuit un podeț ce era construit din țevi. Zona, fiind una inundabilă și din cauza capacității mici a vechiului pod, era supusă calamităților naturale.
Tot acum s-a finalizat și asfaltarea a 2,7 kilometri de drum județean pe DJ 703A Cotmeana – Poiana Lacului. Lucrarea a fost realizată de Regia Autonomă de Drumuri Județene Argeș, aflată în subordinea Consiliului Județen Argeș, iar investiția s-a ridicat la 1.300.000 lei (TVA inclusă). Materia primă, asfaltul, a fost produs de stația de asfalt a regiei, de la Căteasca. Drumul face legătura între două drumuri naționale, Pitești – Râmnicu Vâlcea și Pitești – Drăgășani.
Acestea completează seria investițiilor în infrastructură realizate de CJ Argeș, precum drumurile județene Stoenești – Dragoslavele, Costești – Bradu (Pârvu Roșu) sau drumul de la Negrași.
În perioada iunie 2016 – august 2018, Regia Autonomă de Drumuri Județene Argeș, regie a Consiliului Județean Argeș, a efectuat lucrări constând în îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, covoare bituminoase și reparații asfaltice pe 680 de kilometri de drumuri județene.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii