Web Analytics

Dosarul asfaltării drumului către vila fostei secretare a lui Pendiuc, în pronunţare

de | 21.03.2019 13:01 | Dezvăluiri

# Mai mulți martori au declarat că drumul ar fi public, în timp ce hărțile prezentate de către avocatul fostului primar susțin contrariul

Marți, 19 martie, la Curtea de Apel Pitești a avut loc un nou termen în dosarul asfaltării drumului care duce către vila fostei secretare a lui Tudor Pendiuc, Carmen Lis. În primă instanță, în iunie 2018, atât fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, cât și Florentin Branişte, directorul ADP Pitești, au fost achitați de către Tribunalul Argeș după ce fuseseră trimiși în judecată de DNA într-un dosar cu acuzații de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea drumului respectiv.

Atât fostul primar, cât și Dan Panțoiu, avocatul său, au sosit cu cinci minute înainte de ora anunțată pentru proces. Numai că, din cauza altor dosare, procesul legat de drumul către vila lui Carmen Lis a început cu mai bine de o oră întârziere.
Doi dintre martorii audiați – Silvia Hideg și Nicolae Cicu, care au proprietăți lângă Aleea Seneslau – au declarat că respectivul drum este unul public. ”Înainte de asfaltare, drumul în discuție era un drum de țară și intra în pădure chiar pe proprietatea mea, dar nu știu unde ajunge. Eu am considerat întotdeauna că acest drum este domeniu public”, a spus Silvia Hideg.
„Eu știu că acest drum este proprietate publică”, a spus printre altele și martorul Nicolae Cicu.

Avocatul Panțoiu: „Drumul nu face parte din domeniul public”

Dan Panțoiu, avocatul lui Tudor Pendiuc, a venit cu mai multe hărți conform cărora drumul în cauză nu ar face parte din domeniul public. ”Conform unei schițe cadastrale a Geoter, Aleea Seneslau se desparte în două, înconjurând mai multe locuințe. Drumul nu face parte din domeniul public”, a declarat Dan Panțoiu. Și Tudor Pendiuc a intervenit la un moment dat pentru a face precizări legate de anumite coordonate de pe hărți.
Instanța a rămas în pronunțare în acest dosar, următorul termen fiind programat pentru 16 aprilie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii