Web Analytics

Dosare penale pentru doi tineri din Argeș acuzați de furt calificat

de | 19.05.2017 09:25 | Actualitate

 furt masini
Joi, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, au depistat un tânăr de de 19 ani din municipiul Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, aflându-se pe strada Făgăraș, profitând de neatenția persoanei vătămate, ar fi sustras un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat și predate persoanei vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Tot joi, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au identificat o altă persoană, de 33 de ani din comuna Rociu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 20 noiembrie 2015, prin spargerea geamului portierei unui autoturism, parcat in zona centrală a orașului Pitești, ar fi sustras o cutie de viteze din portbagajul acestuia. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Foto Antena 3

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii