Web Analytics

Dosare penale pentru doi argeşeni care au condus în stare de ebrietate

de | 29.06.2017 12:56 | Actualitate

beat la volan

Doi argeşeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi în trafic, în timp ce conduceau aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alţi doi şoferi din Argeş, având autorizația provizorie de circulație expirată, respectiv plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate și atribuite altui autovehicul, s-au pricopsit şi ei cu dosare penale.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat pe R.M., de 46 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.
Un alt argeşean, D.E., de 51 de ani, din Ștefănești, a fost prins de Polițiștii Biroului Rutier Pitești, conducând un autoturism, pe str. Depozitelor, sub influența băuturilor alcoolice. Şi în acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au mai depistat pe D.G., de 38 de ani, din Pitești, conducând pe DN 65, în comuna Bradu, un autoturism având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.
Un alt bărbat, din Oarja, M.A., de 30 de ani, a fost prins de poliţişti, pe DJ503, la volanul unui autoturism având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate și atribuite altui autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii