Web Analytics

Doliu în fotbalul românesc! Un fost președinte al FRF a pierdut lupta cu boala

de | 17.09.2020 09:38 | Actualitate, Sport

Mircea Pascu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, antrenor de tenis şi consilier al Federaţiei Române de Tenis, a încetat din viaţă.

Pascu a murit, miercuri, la vârsta de 85 de ani. Suferea de diabet și de o boală incurabilă și era internat de 10 zile în spital. Anunțul morții sale a fost făcut de către Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

„O veste foarte tristă pentru sportul românesc: Mircea Pascu, unul dintre cei mai mari conducători din istoria sportului din România, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani. Fost conducător al FRF, Mircea Pascu a fost foarte implicat şi în viaţa tenisului românesc, din postura de antrenor de tenis, în condiţiile în care tenisul a fost chiar specializarea sa în cadrul facultăţii, dar mai ales din postura de sfătuitor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi consilieri ai Federaţiei Române de Tenis, un nume important în istoria acestui sport. Federaţia Română de Tenis este alături de rudele şi prietenii care trec prin momente grele şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate”, a anunțat Federaţia Română de Tenis.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a transmis condoleanţe familiei. „Înaintea partidelor din următoarea etapă a competiţiilor organizate de FRF va fi ţinut un moment de reculegere în memoria lui Mircea Pascu. Federaţia Română de Fotbal transmite condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”, a transmis FRF.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

4 Comentarii

  1. CUM A PIERZI LUPTA CU VIATA D-LE ZIARIST? A PIERDUT LUPT CU BOALA!!!!! NU TE LUPTI CU VIATA.

    • aveți dreptate. Corectăm!

  2. CUM A PIERZI LUPTA CU VIATA D-LE ZIARIST? A PIERDUT LUPT CU BOALA!!!!! NU TE LUPTI CU VIATA.

    • aveți dreptate. Corectăm!