Web Analytics
scris luni, 24.06.2024

Doi tineri care au vrut să se răcorească au murit înecaţi în lac

Doi tineri care au vrut să se răcorească au murit înecaţi în lac, în Maramureş. Scafandrii au intevenit, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe tineri.

Doi tineri care au vrut să se răcorească au murit înecaţi în lac

Doi tineri care nu ştiau să înoate au murit după ce au intrat într-un lac să se răcorească, într-o localitate din Maramureş. Scafandrii au intevenit, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe tineri. Tragedia a avut lor în weekend, când Mihăiţă şi Dani au mers la lacul din spatele Castelului Teleki din Satulung.  Cum afară era arşiţă, Mihăiță a intrat în apă pentru a se răcori, deşi nu știa să înoate. A avut nevoie de ajutor, iar prietenul lui a sărit să-l ajute, dar și acesta a dispărut în apele adânci de aproape trei metri.

Citește și: Argeș. A ieșit cu mașina în decor și a refuzat testul pentru alcool. A ajuns în arest

Echipajele SMURD și pompierii au sosit de urgenţă la fața locului. Cele două trupuri au fost scoase rapid din apă, iar timp de o oră s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă. „La examinarea ulterioară a cadavrelor, nu au fost constatate urme de violenţă, cei doi tineri au fost transporaţi la morga spitalului. Se continuă cercetările pentru infracţiunile de ucideee din culpă”; a declarat inspector principal Florina Meteș, purtător de cuvânt la IPJ Maramureș. Rudele celor doi tineri, în vârstă de 19 şi 34 de ani, se pregătesc acum de înmormântare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită