Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Doi polițiști din Argeș regizau accidente rutiere ca să păcălească firmele de asigurare

Anchetă de amploare în Argeș, unde mai multe persoane, între care doi polițiști, sunt cercetate după ce ar fi cerut și primit bani de la societăți de asigurare în urma unor accidente regizate. Potrivit unui comunicat al DGA, prejudiciul estimat depășește 100.000 lei.

Doi polițiști din Argeș regizau accidente rutiere ca să păcălească firmele de asigurare

Miercuri, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș „au pus în executare un număr de 2 mandate de aducere și 3 citații față de 5 suspecți, dintre care un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracțiuni privind constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune, complicitate la înșelăciune, fals intelectual, complicitate la fals intelectual și fals în înscrisuri sub semnătură privată față de 20 de persoane, dintre care 3 având calitatea de inculpați (dintre care un agent de poliţie) și 17 suspecți (dintre care un agent de poliţie)”.

Citește și: Deşi primăriţa Câmpulungului spune că n-a avut niciodată colaborare cu PSD, şeful acestui partid o contrazice. Mînzînă: „Personajul Elena Lasconi este bipolar”

Cei cinci suspecți au fost duși la audieri/citați, atât la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cât și la sediul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Argeș în vederea continuării cercetărilor iar, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus extinderea urmăririi penale pentru alte acte materiale și reţinerea pentru 24 de ore a agentului de poliție, au mai anunțat anchetatorii.

Citește și: Scad despăgubirile RCA, în timp ce asigurații plătesc mai mult

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...